Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
22.05.2023 14:13 - Страната на Ротацията
Автор: vatzko Категория: Забавление   
Прочетен: 167 Коментари: 0 Гласове:
1



В далечната страна на ротацията, където всичко се върти и върти, имаше уникален начин за управление. Народът реши да измисли нещо напълно ново - да има президент, премиер и дори селски идиот на ротация!

Така стана, че докато обикновено страни избират свои лидери за определен срок, тази страна използва чудати и забавни методи. Президентът на ротация, например, беше избиран чрез игра на колелото на ротацията. Всеки година на 1 април, всички кандидати се въртяха на едно голямо колело и късметът решаваше кой ще бъде следващият президент. Беше като най-страният томбола в света!

Но не само президентът се въртеше в тази страна - и премиерът беше на ротация. Той беше избиран чрез картофено състезание. Всички кандидати трябваше да изкопаят възможно най-голямо картофено поле отговарящо на определени стандарти. Този, който успяваше да откопае най-големия картоф, биваше назначаван като премиер. Не можеш да повярваш, че картофите имаха толкова влияние в политиката!

И какво да кажем за селския идиот на ротация? Неговата работа беше да разнообразява живота в страната с най-глупавите и забавни постъпки. Той беше избиран чрез конкурс на най-смешния фермерски костюм. Всеки кандидат трябваше да се представи пред публика с най-колоритни и необичайни облекла. Този, който най-много забавляваше хората, ставаше селски идиот на ротация и се грижеше за настроението на цялата страна.

И така, в страната на ротацията, политиката и забавлението се сливаха в едно. Президентът се въртеше като волтежист на цирковата дъска, премиерът се изправяше сред картофите, а селският идиот ни подсказваше, че в живота трябва да имаме и малко забавление. Всички се въртяха в кръг, защото в тази страна, никой не можеше да се засили върху властта. И така, се въртеше и вървеше животът, показвайки ни, че дори в политиката има място за смях и забавление.




Гласувай:
1



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: vatzko
Категория: Забавление
Прочетен: 91207
Постинги: 67
Коментари: 19
Гласове: 206
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930