Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
21.12.2022 21:52 - Типове хора, които евентуално ще видиш на банкета
Автор: vatzko Категория: Забавление   
Прочетен: 1696 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 21.12.2022 21:54

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

[не в хронолигичен или йерархичен ред]
ШЕФЧЕТО - старото куче на фирмата, дясната ръка на шефа. Познава всички и всички го познават. Обикновено гледа надменно, пръв идва и последен си отива. Готов да развали всеки нормален разговор с присъствието си.
ГОТИНАТА - и в офиса, и на банкета - все си е хубава. Дупето и събира шопи и гларуси на ято. Купила си е роклА специално за случая и не се притеснява да я покаже. Закръглените тетки я гледат с недоверие, бабите и се радват, а шофьорите точат лиги.
ЧИЧКОТО СЪС ЗАЧЕРВЕНИЯ НОС - Обича алкохола във всичките му форми и знаеш, че в работно време понякога си покърква. Зачервил е нос още от обяд, но знае че доброто мезе отличава серизния пияч. Казва наздраве на всички и ще изкара още един банкет сериозно почерпен през цялото време.
СТАРОТО КУЧЕ - Ходи на банкети от как е започнал трудовия си стаж средата на 80-те. Има истории за разказване за поне два банкета, но не стават за слушане. Ще чуеш как е било и как е сега, ретроспекции, сантименталности и стари вицове на корем.
ПИЯНИТЕ ОТ ПРЕДНИЯ ДЕН - Малка до средна група, пияни са от деня в който обявиха че ще има банкет, пияни са по пътя за банкета, пияни са и на банкета. На банкета са пияни на кирка и само фъфлят, от два дена никой няма представа какво говорят.
ДЪ ЛОКАЛ ГАЙД - Ходил е навсякъде, знае най-добрите места, кръчми, пазари и мандри. Знае къде са най кебапчетата, сиренето, меда, боба, лука, колбасите, рибата. Тръгва си от банкета с пълен багажник.
ЛЕВЕНТА - Хубавият младеж, оня достоен да води хорото. Добре облечен, добре изглеждащ, с добри обноски. Има и такива, да.
ДИСКО ЖОКЕЯ - Пуска си каквото на него му харесва. Пуска парчета в последователност "Бяла роза", "I Got Five on it", Бон Джоуви "Its my life", Стораро "Най добрата фирма" и се чуди защо дансинга е празен. За капак са му дали и микрофон, за да плямпа.
СЕРВИТЬОРКАТА - Иска да си тръгне максимално рано, вдига пълни и празни чинии без да пита.
МЕНЮТО

1. Овчарска с мариновани печурки (sick) 

2. пържола с гъбен сос и картофи соте

3.бисквитена торта

Ракия 50 гр. на човек, минерална вода на корем

Локейшън

ХОТЕЛ - от мраморния под лъха на соц, от камината в лобито лукс. Грозни картини по стените в ресторанта, пожълтели покривки, неудобни столове. Поне чаршафите са чисти.
ДРЕС КОДА - От началници в анцузи до склададжии с костюми и вратовръзки,  от пуловери, маратонки та чак до фалшиви ролекси - всичко възможно.
Я - пия, но вече знам как да не се излагам [излагал съм се цял живот, няма смисъл и пред колегите] Има двама трима готини колеги, заради тях съм на банкета. Една две вечери без децата също не звучи зле. Хапка, пийка, кой нормален вече бяга от тея неща.




Гласувай:
2



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: vatzko
Категория: Забавление
Прочетен: 92312
Постинги: 67
Коментари: 19
Гласове: 207
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930